Υποβρυχιο Εστιατοριο Νορβηγια : Ayto Einai To Prwto Ypobryxio Estiatorio Sthn Eyrwph Binteo Fwtografies 03 06 2019 Sputnik Ellada : Το εστιατόριο με την ονομασία under στην πόλη lindesnes της νορβηγίας, περίπου 400 χλμ από το όσλο, σχεδιάστηκε από τον οίκο snoehetta που επίσης σχεδίασε την όπερα στη νορβηγική.

Υποβρυχιο Εστιατοριο Νορβηγια : Ayto Einai To Prwto Ypobryxio Estiatorio Sthn Eyrwph Binteo Fwtografies 03 06 2019 Sputnik Ellada : Το εστιατόριο με την ονομασία under στην πόλη lindesnes της νορβηγίας, περίπου 400 χλμ από το όσλο, σχεδιάστηκε από τον οίκο snoehetta που επίσης σχεδίασε την όπερα στη νορβηγική.. Λέγεται under restaurant το λένε, βρίσκεται στη νορβηγία και είναι το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο της ευρώπης. Περισσότεροι από 7.000 πελάτες έχουν κάνει κράτηση σε αυτό το εστιατόριο προκειμένου να απολαύσουν το γεύμα τους ανάμεσα σε ψάρια. Η διαφορά είναι όμως ότι φέτος. Και θα θυμίζει μισοβυθισμένο περισκόπιο ενώ θα ονομάζεται «υπό». Το πρωτότυπο εστιατόριο σχεδιάστηκε από το νορβηγικό αρχιτεκτονικό γραφείο snoehetta, που δημιούργησε επίσης την διάσημη οπερα του όσλο και το.

Περισσότεροι από 7.000 πελάτες έχουν κάνει κράτηση σε αυτό το εστιατόριο προκειμένου να απολαύσουν το γεύμα τους ανάμεσα σε ψάρια. Τις πύλες του θα ανοίξει σύντομα το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο στην ευρώπη και συγκεκριμένα στη νορβηγία, το οποίο έχει σχεδιαστεί από νορβηγούς αρχιτέκτονες. Περισσότεροι από 7.000 πελάτες έχουν κάνει ήδη κράτηση για να απολαύσουν ένα υποβρύχιο γεύμα ανάμεσα στα ψάρια. Το εστιατόριο δε βρίσκεται σε κάποιον εξωτικό προορισμό, αλλά στη νορβηγία. Το «under» που πρόκειται να γίνει το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο της ευρώπης, άνοιξε τις διαδικτυακές κρατήσεις του για ημερομηνίες που ξεκινούν τον απρίλιο του 2019.

Norbhgia Anoigei To Prwto Ypobryxio Estiatorio Ths Eyrwphs Pics Vid E8nos
Norbhgia Anoigei To Prwto Ypobryxio Estiatorio Ths Eyrwphs Pics Vid E8nos from www.ethnos.gr
Ένα δείπνο στα πέντε μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Προσπερνώντας τις διάφορες απόπειρες, από την αρχαιότητα, κατασκευής υποβρυχίων που όμως δεν τελεσφόρησαν λόγω τεχνικής ανεπάρκειας. .τη νορβηγία δημιουργώντας το μεγαλύτερο υποβρύχιο εστιατόριο στον κόσμο και το πρώτο «under», χωράει γύρω στα 100 άτομα και θα λειτουργεί ως εστιατόριο από την άνοιξη του 2019. Βρίσκεται στην νότια νορβηγία στο χωριό båly στις ακτές της μαύρης θάλασσας. Περισσότεροι από 7.000 πελάτες έχουν κάνει κράτηση σε αυτό το εστιατόριο προκειμένου να απολαύσουν το γεύμα τους ανάμεσα σε ψάρια. Το υποβρύχιο είναι σκάφος που έχει τη δυνατότητα να κινείται επί και υπό την επιφάνεια της θάλασσας. Το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης ανοίγει στη νορβηγία. To πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης ανοίγει στη νορβηγία.

Βρίσκεται στην τέλος μια λέξης και σε οριμένες περιπτώσης φανερώνει το νόημα αυτής, π.χ.

Περισσότεροι από 7.000 πελάτες έχουν κάνει ήδη κράτηση για να απολαύσουν ένα υποβρύχιο γεύμα ανάμεσα στα ψάρια. Το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο στην ευρώπη λειτουργεί στη νορβηγία προσφέροντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να θαυμάσουν τον ωκεάνιο κόσμο ενώ απολαμβάνουν μενού 16 έως 18. Το πρωτότυπο εστιατόριο σχεδιάστηκε από το νορβηγικό αρχιτεκτονικό γραφείο snoehetta, που δημιούργησε επίσης την διάσημη οπερα του όσλο και το εθνικό μουσείο για την 11η σεπτεμβρίου. Βρίσκεται στην τέλος μια λέξης και σε οριμένες περιπτώσης φανερώνει το νόημα αυτής, π.χ. Παρά το γεγονός ότι το γεύμα με διάφορα το εστιατόριο, που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας, ονομάζεται «under». Το under είναι το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο στην ευρώπη. Ο γιάννης τσιλιβάκος συζητά με τον δημοσιογράφο ιωσήφ παπαδόπουλο πάνω σε θέματα που αφορούν το υποβρύχιο κυνήγι με ελεύθερη κατάδυση. Το υποβρύχιο είναι σκάφος που έχει τη δυνατότητα να κινείται επί και υπό την επιφάνεια της θάλασσας. Εκεί που το δείπνο μετατρέπεται σε μια απόκοσμη υποθαλάσσια εμπειρία. Περισσότεροι από 7.000 πελάτες έχουν κάνει κράτηση σε αυτό το εστιατόριο προκειμένου να απολαύσουν το γεύμα τους ανάμεσα σε ψάρια. Το under είναι το μεγαλύτερο υποβρύχιο εστιατόριο στον κόσμο και ανοίγει τις πύλες του για το κοινό στα μέσα του 2019. Το «under» που πρόκειται να γίνει το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο της ευρώπης, άνοιξε τις διαδικτυακές κρατήσεις του για ημερομηνίες που ξεκινούν τον απρίλιο του 2019. Τις πύλες του θα ανοίξει σύντομα το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο στην ευρώπη και συγκεκριμένα στη νορβηγία, το οποίο έχει σχεδιαστεί από νορβηγούς αρχιτέκτονες.

Τις πύλες του θα ανοίξει σύντομα το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο στην ευρώπη και συγκεκριμένα στη νορβηγία, το οποίο έχει σχεδιαστεί από νορβηγούς αρχιτέκτονες. Το πρωτότυπο εστιατόριο σχεδιάστηκε από το νορβηγικό αρχιτεκτονικό γραφείο snoehetta, που δημιούργησε επίσης την διάσημη οπερα του όσλο και το. Το εστιατόριο θα στεγάζεται σε μια μονολιθική δομή από σκυρόδεμα που θα είναι βυθισμένη μόνο κατά το ήμισυ στο νερό, ενώ η τοποθεσία που έχει επιλεγεί για την κατασκευή βρίσκεται στο χωριό. Η νορβηγία έχασε το νο1 της λίστας με τις πιο ευτυχισμένες χώρες του κόσμου από τη φινλανδία, αλλά έκανε αντεπίθεση με το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο της ηπείρου μας. Προσπερνώντας τις διάφορες απόπειρες, από την αρχαιότητα, κατασκευής υποβρυχίων που όμως δεν τελεσφόρησαν λόγω τεχνικής ανεπάρκειας.

Under To Prwto Ypobryxio Estiatorio Sth Norbhgia Eikones Hania News
Under To Prwto Ypobryxio Estiatorio Sth Norbhgia Eikones Hania News from i2.wp.com
Βρίσκεται στην νότια νορβηγία στο χωριό båly στις ακτές της μαύρης θάλασσας. Παρά το γεγονός ότι το γεύμα με διάφορα το εστιατόριο, που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας, ονομάζεται «under». Και θα θυμίζει μισοβυθισμένο περισκόπιο ενώ θα ονομάζεται «υπό». Σύντομα θα έχουμε άλλον ένα καλό λόγο για να επισκεφθούμε τη νότια νορβηγία: Ένα δείπνο στα πέντε μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Δείπνο στον βυθό από την άνοιξη του 2019 στη νορβηγία (pics). Τις πύλες του θα ανοίξει σύντομα το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο στην ευρώπη και συγκεκριμένα στη νορβηγία, το οποίο έχει σχεδιαστεί από νορβηγούς αρχιτέκτονες. Προσπερνώντας τις διάφορες απόπειρες, από την αρχαιότητα, κατασκευής υποβρυχίων που όμως δεν τελεσφόρησαν λόγω τεχνικής ανεπάρκειας.

Το εστιατόριο δε βρίσκεται σε κάποιον εξωτικό προορισμό, αλλά στη νορβηγία.

Το εστιατόριο με την ονομασία under στην πόλη lindesnes της νορβηγίας, περίπου 400 χλμ από το όσλο, σχεδιάστηκε από τον οίκο snoehetta που επίσης σχεδίασε την όπερα στη νορβηγική. Το πρώτο ευρωπαϊκό, υποβρύχιο εστιατόριο είναι προ των πυλών, και γρήγορα θα δίνει στους επισκέπτες της. Το «under» θα είναι προσεχώς το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο της ευρώπης αλλά και κάτι «under» στα νορβηγικά σημαίνει «επιθυμία» και η θέληση των δημιουργών του είναι να συμβάλει. Το under είναι το μεγαλύτερο υποβρύχιο εστιατόριο στον κόσμο και ανοίγει τις πύλες του για το κοινό στα μέσα του 2019. Το υποβρύχιο είναι σκάφος που έχει τη δυνατότητα να κινείται επί και υπό την επιφάνεια της θάλασσας. Δείπνο στον βυθό από την άνοιξη του 2019 στη νορβηγία (pics). Βρίσκεται στην νότια νορβηγία στο χωριό båly στις ακτές της μαύρης θάλασσας. Τις πύλες του θα ανοίξει σύντομα το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο στην ευρώπη και συγκεκριμένα στη νορβηγία, το οποίο έχει σχεδιαστεί από νορβηγούς αρχιτέκτονες. Ένα δείπνο στα πέντε μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Το «under» που πρόκειται να γίνει το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο της ευρώπης, άνοιξε τις διαδικτυακές κρατήσεις του για ημερομηνίες που ξεκινούν τον απρίλιο του 2019. Δεν είναι η πρώτη φορά που τα διεθνή μμε ασχολούνται με το περίφημο υποβρύχιο εστιατόριο της νορβηγίας, το under. To πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης ανοίγει στη νορβηγία. Περισσότεροι από 7.000 πελάτες έχουν κάνει ήδη κράτηση για να απολαύσουν ένα υποβρύχιο γεύμα ανάμεσα στα ψάρια.

Η νορβηγία έχασε το νο1 της λίστας με τις πιο ευτυχισμένες χώρες του κόσμου από τη φινλανδία, αλλά έκανε αντεπίθεση με το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο της ηπείρου μας. .τη νορβηγία δημιουργώντας το μεγαλύτερο υποβρύχιο εστιατόριο στον κόσμο και το πρώτο «under», χωράει γύρω στα 100 άτομα και θα λειτουργεί ως εστιατόριο από την άνοιξη του 2019. Το εστιατόριο δε βρίσκεται σε κάποιον εξωτικό προορισμό, αλλά στη νορβηγία. Το πρώτο ευρωπαϊκό, υποβρύχιο εστιατόριο είναι προ των πυλών, και γρήγορα θα δίνει στους επισκέπτες της. Τις πύλες του θα ανοίξει σύντομα το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο στην ευρώπη και συγκεκριμένα στη νορβηγία, το οποίο έχει σχεδιαστεί από νορβηγούς αρχιτέκτονες.

Sth Norbhgia To Prwto Energeiaka Aytonomo 3enodoxeio Ston Kosmo
Sth Norbhgia To Prwto Energeiaka Aytonomo 3enodoxeio Ston Kosmo from politis.com.cy
Εκεί που το δείπνο μετατρέπεται σε μια απόκοσμη υποθαλάσσια εμπειρία. Η διαφορά είναι όμως ότι φέτος. Βρίσκεται στην τέλος μια λέξης και σε οριμένες περιπτώσης φανερώνει το νόημα αυτής, π.χ. Το εστιατόριο σχεδιάστηκε από την νορβηγική αρχιτεκτονική εταιρεία snohetta, που έχει σχεδιάσει, μεταξύ άλλων, την εθνική λυρική σκηνή στη νορβηγία, αλλά και τη βιβλιοθήκη της αλεξάνδρειας. Η νορβηγία έχασε το νο1 της λίστας με τις πιο ευτυχισμένες χώρες του κόσμου από τη φινλανδία, αλλά έκανε αντεπίθεση με το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο της ηπείρου μας. Τις πύλες του θα ανοίξει σύντομα το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο στην ευρώπη και συγκεκριμένα στη νορβηγία, το οποίο έχει σχεδιαστεί από νορβηγούς αρχιτέκτονες. Και θα θυμίζει μισοβυθισμένο περισκόπιο ενώ θα ονομάζεται «υπό». Το εστιατόριο δε βρίσκεται σε κάποιον εξωτικό προορισμό, αλλά στη νορβηγία.

Το εστιατόριο σχεδιάστηκε από την νορβηγική αρχιτεκτονική εταιρεία snohetta, που έχει σχεδιάσει, μεταξύ άλλων, την εθνική λυρική σκηνή στη νορβηγία, αλλά και τη βιβλιοθήκη της αλεξάνδρειας.

Εκεί που το δείπνο μετατρέπεται σε μια απόκοσμη υποθαλάσσια εμπειρία. Το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο στην ευρώπη λειτουργεί στη νορβηγία προσφέροντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να θαυμάσουν τον ωκεάνιο κόσμο ενώ απολαμβάνουν μενού 16 έως 18. Το εστιατόριο με την ονομασία under στην πόλη lindesnes της νορβηγίας, περίπου 400 χλμ από το όσλο, σχεδιάστηκε από τον οίκο snoehetta που επίσης σχεδίασε την όπερα στη νορβηγική. Μια νορβηγική αρχιτεκτονική εταιρεία, η snohetta, χτίζει το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο στην ευρώπη με το όνομα «under», ελπίζοντας ότι αυτό θα αποτελέσει την αρχή για τη δημιουργία κι. Το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο θα προσφέρει στους επισκέπτες τη θέα του θαλάσσιου βυθού μέσα από ονομάζεται under και βρίσκεται στη νορβηγία, στη νότια ακτογραμμή κοντά στο χωριό baly. Το εστιατόριο με την ονομασία ``under`` στην πόλη lindesnes της νορβηγίας, περίπου 400 χλμ από το όσλο, σχεδιάστηκε από τον οίκο snoehetta που επίσης σχεδίασε την όπερα στη νορβηγική. Το «under» που πρόκειται να γίνει το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο της ευρώπης, άνοιξε τις διαδικτυακές κρατήσεις του για ημερομηνίες που ξεκινούν τον απρίλιο του 2019. Η διαφορά είναι όμως ότι φέτος. Το «under» θα είναι προσεχώς το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο της ευρώπης αλλά και κάτι «under» στα νορβηγικά σημαίνει «επιθυμία» και η θέληση των δημιουργών του είναι να συμβάλει. Το πρωτότυπο εστιατόριο σχεδιάστηκε από το νορβηγικό αρχιτεκτονικό γραφείο snoehetta, που δημιούργησε επίσης την διάσημη οπερα του όσλο και το εθνικό μουσείο για την 11η σεπτεμβρίου. Τις πύλες του θα ανοίξει σύντομα το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο στην ευρώπη και συγκεκριμένα στη νορβηγία, το οποίο έχει σχεδιαστεί από νορβηγούς αρχιτέκτονες. Σύντομα, θα έχεις έναν επιπλέον (και πολύ καλό) λόγο για να επισκεφθείς τη νορβηγία: Εκτός από πρωτοποριακό υποθαλάσσιο εστιατόριο.

Το under είναι το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο στην ευρώπη υποβρυχιο. Βρίσκεται στην τέλος μια λέξης και σε οριμένες περιπτώσης φανερώνει το νόημα αυτής, π.χ.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama